Sverige Spanien på TV! Så gör du för att se Sverige Spanien på TV!

Nu kan du se Sverige Spanien på TV då matchen sänds på TV och online genom live streaming! Njut av Sveriges EM inför EM 2020. Sverige mot Spanien är en av de viktigaste matcherna och Sverige måste vinna för att ha en chans att kvala vidare.

För dig som inte kan närvara på plats så kan du givetvis se matchen på TV eller genom live streaming. Det är något som du kan göra på din dator, mobil eller TV. Du kan streama live och gratis alla matcher av det blågula landslaget med vår och hela Sveriges spelschema EM 2020! För att njuta av Sverige-Spanien live stream kan du använda streamingtjänsten C More.

Sverige Spanien på TV

Så kan du se Sverige Spanien matchen online!

Hos C More kan du streama online alla fotbolls -EM-matcher, inklusive Sverige och Spanien. Med paketet C More Mycket sport”, som kostar endast 199 kr per månad, kan du njuta av hela Fotbolls-EM utan reklam på datorn, tv:n eller din smartphone. Det är även möjligt att njuta av filmer, serier och mycket mer, för den delen. Vi kan tipsa starkt att du köper om det här paket för att kunna njuta av Sverige vs Spanien, fotbollsmatchen som spelas den 14 juni kl 14. Vänta inte mer och njut av det svenska landslagets första EM 2020-match live här!

Sverige vs Spanien stream EM 2020 och odds

Här kan du kolla på de bästa oddsen mellan Sverige vs Spanien -EM matchen. Nätspelbolag som LeoVegas eller Betsson erbjuder odds för den här matchen.

1 X 2
Odds Spanien vs Sverige 1X2: 1,48 4,35 8,40
       
1X 12 2X
Odds Spanien vs Sverige 1X, 12 & X2 1.09 1.24 2.80
Lägg ditt spel hos Betsson =>
Spanien Sverige
Odds att vinna gruppen 2,00 5,50
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 2.23 1.63
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 2.06 1.79

Njut av de bästa oddsen på Sveriges match mot Spanien hos de här online spelbolagen

Sverige – Spanien på TV: inför Sveriges EM mot Spanien

Som vi har väntat! Senast Sverige spelade ett världsmästerskap i fotboll var i 2006 – alltså 12 år sedan. Två -EM hann Blågult med att missa på följd innan det blev en biljett till Ryssland 2018.
Nu ska alltså svenskarna få njuta av ett -EM i fotboll igen, och det inleds direkt mot Spanien.

Asiaterna förväntas att förlora den här matchen, medan våra blågula hjältar tippas stå som vinnare.
Det är också något som verkligen behövs. Ska Sverige ha en chans att gå vidare från den här gruppen så är det verkligen ett krav att Sverige vinner mot Spanien. Skulle det bli ett kryss så lever ju -EM-turneringen. Men en förlust hade i praktiken skickat hem Blågult efter bara en match.

Sverige Spanien på TV EM 2020: TV4 & C More stream

För första gången på 12 år får vi se en svensk -EM-match, men för Spanjorerna är det dock inte något nytt att spela -EM. De har god erfarenhet från att spela i huvudturneringen under de senaste åren och mästerskapen som har passerat.

Den här bataljen kommer att utspela sig på La Cartuja den 14 juni kl. 21:00. För alla de som undrar vilken av internets streaming sajter som kommer att sända Spanien-Sverige live stream är svaret alltså, som alltid, C More Play. Men det finns andra metoder för att se matchen. Dessutom så har TV4 gått ut med lite info om sändningen för Sverige Spanien. TV4 kommer att livesända den här matchen på sin TV-kanal TV4.

Kom ihåg att Sverige mot Spanien matchen inte är den första matchen. Först kan du också njuta av Sverige mot Malta den 12 oktober kl. 21:00, en ganska intressant spel, speciellt för oss som hejar på Sverige.

Sverige – Spanien odds och speltips, bästa odds inför EM 2020!

Det finns många svenska spelbolag som har fått en riktig fotbolls -EM-feber. Vi har vi har namngivit några men nu kommer vi att gå lite djupare. Online spelbolagen erbjuder olika kampanjer eller odds för casinospelare som älskar fotboll och även mer det svenska landslaget. Till exempel, trots de inte är en favorit, finns det många odds på att Sverige vinner EM 2020.

Om du inte vill att göra en insats om att Sverige ska gå vidare till EM 2020, så kan du alltid gör en satsning på att svenska landslaget kommer att gå vidare i EM-gruppspelet 2021.

Exempelvis, Unibet har en bra erbjudande som kommer att dubbla dina oddsen om Sveriges-Spanien matchen EM 2020.

Sverige Spanien på TV, H2H – tidigare möten – statistik & match resultat

Genom historien så har Sverige och Spanien bara möts en enda gång. Det var i en träningsmatch 2005, som slutade jämt – 2-2 skrevs slutresultatet till.

Sverige – Spanien på TV + Youtubeklipp från tidigare matcher

Sverige Spanien TV sändning – så ser du EMen på TV!

Med säkerhet är det alltså TV4 som blir kanalen att sända Sveriges-matchen på TV, men du kan också streama live med C More. Missa inte den här stora svensk händelsen som kommer att börja kl. 21:00 i svensk tid. Njut av Sverige vs Spanien fotbolls -EM-matchen var som helst tack vare live stream!

För att se Sverige Spanien på TV krävs SVT1. Avsparkstid för Sverige Spanien är 21:00.

Sverige Spanien stream, TV & tider

Om du letar efter vanliga frågor inför om matchen så kan du hitta alla som du behöver.

Sverige vs Spanien arena?

Matchen spelas i Sevilla La Cartuja.

Sverige – Spanien matchdatum?

Det kommer att sändas den 14 juni 2021

Sverige – Spanien speltid?

Sverige kommer att spela returmatchen mot Spanien kl. 21:00

Du hittar även mer information på SvFF:s hemsida.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.