Sverige Ukraina på TV! Så gör du för att se Sverige Ukraina på TV!

Nu kan du se Sverige Ukraina på TV då matchen sänds på TV och online genom live streaming! Sverige har nu tagit sig förbi gruppspelet som man vann efter sju poäng på tre matcher. Nu kommer man att spela åttondelsfinal där man ställs mot Ukraina i en match som blir väldigt het, för båda lagen. Sverige började turneringen lite trögt men har gått från klarhet till klarhet och efter att Dejan Kulusevski kommit in ser spelet ut att flyta. Samtidigt verkar Emil Forsberg ha hittat formen under mästerskapet, något som gör att det kan bli en trevlig svensk sommar. Se matchen live här!

I denna artikel har vi samlat ihop all information som behövs för att kunna se matchen och följa Sverige i mästerskapet som ser ut att bli väldigt intressant för blågul del. Speciellt då man vann gruppen och nu ska ta sig an Ukraina i kampen om en plats i kvartsfinalerna! För att njuta av Sverige-Ukraina live stream kan du använda streamingtjänsten C More.

Sverige Ukraina på TV! Så gör du för att se Sverige Ukraina på TV!

Så kan du se Sverige Ukraina matchen online!

Hos C More kan du streama online alla fotbolls -EM-matcher, inklusive Sverige – Ukraina. Med paketet C More Mycket sport”, som kostar endast 199 kr per månad, kan du njuta av hela Fotbolls-EM utan reklam på datorn, tv:n eller din smartphone. Det är även möjligt att njuta av filmer, serier och mycket mer, för den delen. Vi kan tipsa starkt att du köper om det här paket för att kunna njuta av Sverige vs Ukraina, fotbollsmatchen som spelas den 29 juni kl 21:00. Vänta inte mer och njut av det svenska landslagets åttondelsfinal i EM 2020 live här!

Sverige vs Ukraina stream EM 2020 och odds

Här kan du kolla på de bästa oddsen mellan Sverige vs Ukraina i åttondelsfinalen av turneringen. Nätspelbolag som LeoVegas eller Betsson erbjuder odds för den här matchen.

1 X 2
Odds Sverige vs Ukraina 1X2: 2,40 3,20 3,40
1X 12 2X
Odds Sverige vs Ukraina 1X, 12 & X2 1.35 1.38 1.62
Lägg ditt spel hos Betsson =>
Sverige Ukraina
Odds att gå vidare 1,60 2,30
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 2.08 1.72
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 2.55 1.53

Njut av de bästa oddsen på Sveriges match mot Ukraina hos de här online spelbolagen

Sverige – Ukraina på TV: inför Sveriges EM mot Ukraina

Äntligen är det dags för åttondels för Sverige. Man har inte tagit sig vidare från ett EM-gruppspel sedan 2004 och frågan är hur långt man kan gå denna gång. Skulle Sverige vinna över Ukraina kommer man ställas mot vinnaren i mötet mellan England och Tyskland, en match som kommer bli otroligt svår, men det gäller att ta ett steg i taget för Sverige.

Sverige Ukraina på TV! Så gör du för att se Sverige Ukraina på TV!

Sverige Ukraina på TV EM 2020: TV4 & C More stream

Mötet mellan Sverige och Ukraina kommer att spelas i Glasgow, Skottland, på Hampton Park den 29 juni kl. 21:00. För alla de som undrar vilken av internets streaming sajter som kommer att sända Sverige-Ukraina live stream är svaret alltså, som alltid, C More Play. Men det finns andra metoder för att se matchen. Dessutom så har TV4 gått ut med lite info om sändningen för Sverige Ukraina. TV4 kommer att livesända den här matchen på sin TV-kanal TV4.

Sverige – Ukraina odds och speltips, bästa odds inför EM 2020!

Det finns många svenska spelbolag som har fått en riktig EM-feber. Vi har vi har namngivit några men nu kommer vi att gå lite djupare. Online spelbolagen erbjuder olika kampanjer eller odds för casinospelare som älskar fotboll och även mer det svenska landslaget. Till exempel, trots de inte är en favorit, finns det många odds på att Sverige vinner EM 2020.

Om du inte vill att göra en insats om att Sverige ska gå vidare i EM 2020, så kan du alltid gör en satsning på att svenska landslaget kommer att gå och vinna turneringen.

Sverige Ukraina på TV, H2H – tidigare möten – statistik & match resultat

Genom historien så har Sverige och Ukraina spelat mot varandra vid fyra tillfällen. Sverige har en vinst medan Ukraina har vunnit två av matcherna, en har slutat oavgjort. Det senaste mötet var 2012, då vann Ukraina med 2-1 i EM.

Datum Match Resultat Matchtyp
2008-06-01 Sverige v Ukraina 0-1 Vänskapsmatch
2011-02-09 Sverige v Ukraina 1-1 Vänskapsmatch
2011-08-10 Ukraina v Sverige 0-1 Vänskapsmatch
2012-06-11 Ukraina v Sverige 2-1 EM

TV sändning – så ser du EM på TV!

Med säkerhet är det alltså TV4 som blir kanalen att sända Sverige-matchen på TV, men du kan också streama live med C More. Missa inte den här stora svensk händelsen som kommer att börja kl. 21:00 i svensk tid. Njut av Sverige vs Ukraina i EM var som helst tack vare live stream!

För att se Sverige Ukraina på TV krävs TV4. Avsparkstid för Sverige Ukraina är 21:00.

Stream, TV & tider

Om du letar efter vanliga frågor inför om matchen så kan du hitta alla som du behöver.

Sverige vs Ukraina arena?

Matchen spelas i Glasgow Hampton Park. Arenan används av det skottska landslaget samt klubbens Queens Park FC som spelar i den skottska fjärdedivisionen.

Sverige – Ukraina matchdatum?

Matchen mellan Sverige och Ukraina har alla detaljer bestämda. När det kommer vilket datum som matchen spelas är detta den sista åttondelsfinalen i turneringen. Datum för Sverige – Ukraina är den 29 juni 2021. Då avgörs det om Sverige tar sig vidare till kvartsfinal eller om man får packa väskorna.

Sverige – Ukraina speltid?

Sverige kommer att spela åttondelsfinalen i EM 2021 mot Ukraina kl. 21:00. Det går dock att bänka sig redan klockan 20:00. Då börjar nämligen sändningen med uppsnack, intervjuer och analyser inför vad som komma skall.

Du hittar även mer information på SvFF:s hemsida.